Loading
Sisältö
Login

Tervetuloa partioon!

Kolkankävijöiden syyskausi avataan tänään Pikisaaressa, Askaisissa klo 18 alkaen. Luvassa on partiomaista ohjelmaa, uusien jäsenten ilmoittautumista, makkaranpaistoa sekä omavastuullista uintia ja saunomista.

20130801_Aikakone_ev_030.JPG?m=1376853716

Ongintaa AIKAKONE-kesäleirillä 2013.

Kolkankävijöiden syyskausi alkaa vauhdilla tänään. Pikisaaressa, Askaisissa osallistutaan partiomaiseen ohjelmaan, otetaan vastaan uusien jäsenten ilmoittautumisia, paistetaan makkaraa ja saunotaan.

Uusiksi jäseniksi ovat tervetulleita kaikki ekaluokkaisista sudenpennuista aina aikuisiin saakka. Oman ikäkautesi kokoontumisajan voit tarkistaa täältä: http://www.kolkankavijat.fi/tiedostot/531

Ensi viikolla Lemussa Härät, Hirvet, Ahmat, Kyyhkyt ja Sisiliskot kokoontuvat viikolla 35 poikkeuksellisesti Lemun koululla. Tiedossa on jättipalsamin torjuntatalkoot. Kaikki muutkin ovat tervetulleita talkoilemaan ma 26.8. ja ti 27.8. klo 18-19. Ota mukaan partiohuivi, saappaat ja työhanskat (kasvi ei ole myrkyllinen, suojautumista tarvitaan lähinnä ojan takia).

Askaislaiset aloittavat myös viikolla 35 (26.8. alkaen) viikoittaiset kokoontumiset Askaisten seurakuntatalolla - poikkeuksena Mr. Bean -tarpojaryhmä, joka aloittaa vasta 2.9. (ja kokoontuu jatkossakin vain parillisilla viikoilla).

Viikolla 36 lemulaiset ryhmät kokoontuvat normaalisti Wanhalla Oskarilla, elleivät ryhmänjohtajat ole muuta ilmoittaneet. Viikolla 36 toimintansa aloittaa myös Pingviinit-lauma sekä uusien ekaluokkalaisten lauma.

Illalla Pikisaaressa nähdään - Tervetuloa partioon!

Helena Siivonen 20.08.2013

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö