Loading
Sisältö
Login

Partiolaisten adventtikalenterit myynnissä!

Partiolaisten adventtkalenterien myynti alkaa tänään ja päättyy marraskuun loppupuolella. Tue paikallista partiotoimintaa ja hanki itsellesi, lapsellesi, kummille ja mummille aito ja alkuperäinen partiolaisten adventtikalenteri Kolkankävijöiltä. Kalentereita myyvät kaikki sudenpennuista aikuisiin.

Adventtikalenteri2013_hires.jpg?m=1381848497

Nyt niitä saa - partiolaisten adventtikalentereita Kolkankävijöiltä.

"Partiolaisten adventtikalenterin ostajat ovat suomalaisen partiotoiminnan merkittävimpiä rahoittajia

Adventtikalenterien myyntituotto menee kokonaisuudessaan partiotoimintaan, ja suurimman osan siitä saavat kalentereita myyneet paikalliset lippukunnat. Voit tavata isoja ja pieniä kalenterimyyjiä kaduilla, ostoskeskuksissa ja erilaisissa tapahtumissa – jopa omalla kotiovellasi! Kalenterin hinta vuonna 2013 on 7 euroa ja sen on kuvittanut Lasse Katainen.

Tue paikallista partiotoimintaa -osta aito ja alkuperäinen joulukalenteri!

Adventtikalenteri on siivittänyt suomalaista joulunodotusta jo yli kuuden vuosikymmenen ajan. Ensimmäinen partiolaisten adventtikalenteri tuotiin markkinoille syksyllä 1947. Vuosikymmenten saatossa se on voittanut pysyvän sijan suomalaisten jouluperinteessä ja sydämissä.

Vuosikymmenten aikana adventtikalenterista on muodostunut partiolaisten merkittävin ja näkyvin varainhankintakampanja. Vuosittain kymmenettuhannet partiolaiset myyvät kalenteria kautta maan. Partiolaisten kalenteri on saanut myös paljon muita adventtikalentereita seuraajikseen." (www.adventtikalenteri.fi)

Kolkankävijöiden kalenterimyyjät

Meillä Kolkankävijöissä adventtikalentereita myyvät kaikki ikäkausipartiolaiset sudenpennuista vaeltajiin ja myös aikuisilta tämä tärkeä varainhankintatuote on saatavilla. Koteihin kalenterien tilauslaput tulevat tällä viikolla ja lapsi saa kalenterit heti mukaansa, kun palauttaa lapun.

Ryhmät käyvät koloiltojen aikana myymässä adventtikalentereita myös ovelta ovelle - yhdessä ryhmänjohtajien kanssa. Suurin sa ryhmistä on liikkeellä marraskuun aikana.

Mikäli koet, että partiolaisen vanhempana pystyisit auttamaan meitä partiotoiminnan kannalta erittäin tärkeässä varainhankinnassa, ilmoita siitä kalenteriketullemme, jona toimii Hanna Vesterinen (s-posti: etunimi.sukunimi@kolkankavijat.fi), jotta voitte sopia sopivasta kalenterimäärästä ja niiden toimituksesta.

Iloista kalenterihankintaa ja kiitos tuestasi! :)

Helena Siivonen 15.10.2013

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö