Loading
Sisältö
Login

Lupauksia ja ansiomerkkejä!

Itsenäisyyspäivän kirkossa Kolkankävijöiden uudet sudenpennut ja seikkailijat antoivat partiolupauksensa. Lisäksi kirkossa muistettiin ansioituneita johtajia ja yhtä partioäitiä ansiomerkein.

20131206%20its_pv%C3%A4_kko%20HS_001.jpg?m=1386516368

Leppikset-lauma odottaa jumalanpalveluksen alkua ja ennen kaikkea sudenpentulupauksen antoa.

Itsenäisyyspäivänä 6.12. Kolkankävijät kokoontuivat Lemun kirkkoon Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelukseen, jonka aluksi tarpojat ja samoajat kantoivat Suomenlipun ja lippukunnan lipun kirkkoon. Jumalanpalveluksen osana luimme tekstejä ja kannoimme kolehtia.

Jumalanpalveluksen päätteeksi uudet sudenpennut ja seikkailijat antoivat partiolupauksensa:
"Lupaan parhaani mukaan rakastaa Jumalaani, omaa maatani ja maailmaa, toteuttaa <ikäkauden> ihanteita ja olla avuksi toisille."

Partiotoiminnassa ansioituneille johtajille myönnettiin seuraavat ansiomerkit: Elina Pelkonen (Hopeinen Kolkkasaari), Vera Saarinen (Pronssinen Kolkkasaari) ja Meri Sampalahti (Pronssinen Kolkkasaari). Lisäksi aktiivista partioäitiä, Päivi Sivosta, muistettiin Lounais-Suomen Partiopiirin hopeisella ansioplaketilla. Päivi onn muun muassa toiminut viikkotoiminnan apuna ensin Hirvet-laumassa ja nykyään hän toimii Härät-laumassa. Onnea!

Helena Siivonen 08.12.2013

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö