Loading
Sisältö
Login

Metsäkirkossa oli tunnelmaa!

Maskun seurakunnan perinteinen metsäkirkko pidettiin eilen keskiviikkona 18.12. Askaisissa, Veräjänkorvan metsäalueella. Kolkankävijät huolehtivat iltaa valaisevista ulkotulista ja nuotiosta.

20131218%20mets%C3%A4kirkko%20hs%20001.jpg?m=1387453123

Myrskylyhty loi tunnelmaa ja valaisi eilisessä metsäkirkossa.

Metsäkirkkoja on pidetty ensin Lemu-Askaisten seurakunnan kanssa yhteistyössä ja nykyään Maskun seurakunnan kanssa. Nyt pidetty kirkko oli siis jo ties kuinka mones yhteistyössä järjestetty tilaisuus. Veräjänkorvan mailla pidetty kirkko oli kolmas peräkkäinen - paikka onkin juuri sopiva tällaiselle toiminnalle.

Metsäkirkko houkutteli tilaisuuteen nelisenkymmentä osallistujaa Lemusta ja Askaisista. Vaikka lunta ei tänävuonna ollutkaan, ei se ollut este upealle tunnelmalle. Metsäpolku paikalle oli valaistu ulkotulin. Kirkkopaikalle tuotiin ulkotulien lisäksi muutama myrskylyhty luomaan tunnelmaa.

Seurakunnan virallisen osuuden jälkeen (pappina oli Jyrki Kaukanen ja kanttorina Virpi Metsätähti) Kolkankävijät paistoivat seurakunnan tarjoamat makkarat seurakuntalaisille, ja kylläpä nuotiomakkara taas maistuikin hyvältä!

Rauhallista joulunodotusta!

Helena Siivonen 19.12.2013

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö