Loading
Sisältö
Login

Lumi ei yllättänyt partiolaisia!

Kolkankävijöiden kaikkien sudenpentujen viikonloppuretki, Nuotiolla, on parhaillaan menossa Askaisten Mannerlahdessa. Kaikkiaan meitä on 36 sudenpentua ja kymmenkunta johtajaa retkeilemässä.

20140315%20nuotiolla%20hs%20001.jpg?m=1394868784

Askainen lauantaina 15.3.2014 klo 6.45.

Talviretkellekö me tultiinkin?

Lumi peitti maata jo aamukolmen aikaan, kun ensimmäiset sudenpennut heräsivät. Onneksi sänky kutsui vielä muutamaksi tunniksi. Klo 6.18 meteli kuitenkin peitti hiljaisuuden ja nukkumisesta oli enää turha edes uneksia. Vaatteet päälle ja omissa huoneissa kavereiden kanssa olemista ennen aamun lipunnostoa ja aamupalaa.
Perjantai-iltana jakauduttiin retkiryhmiin, joita 36 sudenpennuista tehtiin 6 kappaletta. Ryhmät saivat nimikseen kipinä, tuli, liekki, nuotio, sytyke ja loiste retken nimeen, Nuotiolla, liittyen. Jokainen ryhmä keksi illan aikana ryhmälleen huudon, jonka tuli liittyä nimeen jotenkin. Huudot kuuluivat seuraavasti:

Vipinää on, kipinät!

Liekki, liekki, hiphurraa liekki!

Huh hah hei, nuotio voiton vei!

Jee tä on kiva leiri, sytykkeiden mielestä jee!

Nuotion loiste kirkas on!

Syty tuli nyt paistetaan makkaraa!

Iltaohjelmassa kuultiin tietysti ryhmien huudot, laulettiin partiolauluja ja lapsille tutumpia leijonaa mä metsästän ja mörri-möykkyä. Lopuksi grillattiin makkaraa, tietty! :)

Nyt menossa on leikkihetki sisällä, ja kohta puemme ulkovaatteet päälle ja lähdemme ulos erilaisten tehtävien pariin. Mitä kaikkea onkaan tiedossa, se on vielä salaisuus.

Helena Siivonen 15.03.2014

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö