Loading
Sisältö
Login

Huhtikuun kuukausitiedote

Partioviikko, Yrjn Piv, Yhdess Parempi Maailma, PT-kisat ja Partioparaati. Siin huhtikuun kuukausitiedotteen partiotarjontaa.

20140315%20nuotiolla%20hs%20009.JPG?m=1394993127
Huhtikuussa koko Suomi on muuttunut pelikentäksi. Oletko sinä jo mukana? Yhdessä Parempi Maailma on tämän vuoden partioviikon kampanja, johon on haastettu mukaan koko Suomi. Kampanjan idea on yksinkertainen: tee valitsemasi hyvä työ, haasta mukaan kaverit, sukulaiset, tai vaikka naapurit! Jokaisella hyvällä työllä tienaat yhden pisteen, jonka jokainen voit kirjata oman lippukunnan tilille.

Lue lisää ja osallistu: http://www.kolkankavijat.fi/uutiset/676

Suomessa partioviikkoa vietetään vuosittain viikolla, jolloin on Pyhän Yrjön päivä eli 23.4. - se on siis ensi viikolla. Suojeluspyhimyksensä esimerkin mukaisesti partiolaisen tulisi tehdä ainakin yksi hyvä teko päivässä. Partioviikolla partiolainen näkyy: partioasua tai partiohuivia voidaan käyttää koulussa ja työpaikalla. Ja tänä vuonna tietysti kerätään hyvillä töillä pisteitä lippukunnallemme!

Tulevat tapahtumat:

23.4.2014 Yrjönpäivän iltatilaisuus, Maskun kirkko
http://www.kolkankavijat.fi/tapahtumat/813/
Yrjönpäivänkirkko järjestetään Maskun kirkossa ke 23.4.2014 klo 18.00. Tervetuloa kaikki partiolaiset ja vanhemmat, sisarukset ja sukulaiset! Tilaisuus on avoin kaikille, järjestetään yhteistyössä Maskun seurakunnan ja partiolippukunta Maskun Hemmingin Tyttärien ja Poikien kanssa ja kestää noin tunnin. Partiolaiset pukeutuvat partioasuun ja asettuvat istumaan kirkon etuosaan.

23.4.2014 Piiru’14 VIP (Eveliina Virtanen)
http://www.kolkankavijat.fi/tapahtumat/830/
Ensi kesän piirileirille voi vielä ilmoittautua! Leirikirje ja ilmoittautumislomakkeet löytyy nettisivuilta.

26.4.2014 Rocky Race –partiotaitokilpailut, Raisio
http://www.kolkankavijat.fi/tapahtumat/820/
L-SP:n seikkailijoiden ja tarpojien kevätkisat Rocky Race kisataan Raisiossa. Kolkankävijöitä löytyy kisaamasta ja rastihenkilöstöstä. Ilmoittautuminen on päättynyt.

4.5.2014 Partioparaati, Turku
http://www.kolkankavijat.fi/tapahtumat/Partioparaati/841/
Toukokuisena sunnuntaina Kolkankävijät kokoavat rivistönsä ja suuntaavat Suomen Turkuun, sillä vuorossa on jälleen perinteinen partiolaisten kevätparaati. Paraatikirjeet ovat jaossa nyt, löytyvät myös nettisivuilta. Ilmoittautumiset 29.4.2014 mennessä ryhmänjohtajalle.

5.5.2014 Koulutusten VIP
Samoaja, vaeltaja, aikuinen - tiedät mitä pitää tehdä! Valitse syksyn kiinnostavimmat koulutukset ja tapahtumat ja ilmoittaudu ajoissa koulutusvastaavalle.

17.5.2014 Sudenpentukilpailut, Turku
http://www.kolkankavijat.fi/tapahtumat/821/
L-SP:n Sudenpentukilpailu Kuulun Maailmalle Turussa 17.5.2014 Hepokullan koululla: "Ulda on pieni menninkäinen, jota suuri maailma kovasti kiehtoo. Sudenpentu, ota partioystäväsi mukaan ja lähde Uldan kaveriksi huimalle matkalle maailman ympäri!" Kilpailupentueen koko on 4-8 sudenpentua iältään 7-10 vuotta. Pentueella on oltava mukana vähintän 15-vuotias saattaja, joka kulkee pentueen mukana koko kilpailun läpi, mutta ei osallistu tehtävien suorittamiseen ellei sitä erikseen mainita. Ilmoittautumiset 17.4.2014 mennessä.

18.5.2014 LJN, VJN ja Jofu
Johtajiston kokouksia ihan kaikille samoajille, vaeltajille ja aikuisille. Seuraa sähköpostiasi ja ole paikalla kun tapahtuu!

29.5.2014 L-SP:n suunnistusmestaruuskilpailut
http://www.kolkankavijat.fi/tapahtumat/822/
Kisat kaikille ikäkausille, lähde testaamaan suunnistustaitosi!

13.-15.6.2014 Sudenpentujen kesäretki, Kolkankylä
http://www.kolkankavijat.fi/tapahtumat/838
Retkikirjeet ja ilmoittautuminen toukokuussa, tule Sinäkin mukaan!

Sinustako ryhmänjohtaja?
Kesälomien jälkeen viikoittainen toimintamme pyörähtää jälleen käyntiin. Tarvitsemme uusille ryhmille johtajia Lemuun ja Askaisiin. Olisitko se kenties Sinä? Aiempaa kokoemusta ei tarvitse olla, ja kaikkiin ryhmiin pyritään saamaan useampi johtaja. Jos sinua tai kaveriasi kiinnostaa, ota yhteys lpkj Helena Siivoseen.

Johtajat tavoittaa sähköpostiosoitteesta etunimi.sukunimi@kolkankavijat.fi

Aurinkoista kevättä ja hyvää partioviikkoa!

Haluatko kuukausittain tiedotteen ajankohtaisista asioista sähköpostiisi?
Ohjeet lippukunnan tiedotuslistalle liittymiseen: http://www.kolkankavijat.fi/tiedotuslista/

Eveliina Virtanen 16.04.2014

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö