Loading
Sisältö
Login

Piirun leirikirje 2 on ilmestynyt

Nyt on aika ilmoittautua kesän piirileirin Piirun ennakkotapaamiseen ja vierailupäivään!

20100802-184057-eveliina.jpg?m=1326572159
Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri järjestetään Hämeenlinnan Lammilla, Evon nuorisoleirialueella 22.-30.7.2014. Tästä ajasta nuorimmat ikäkaudet ovat vain puolet, eli seikkailijat 22.-26.7. ja sudenpennut 26.-30.7. Ilmoittautuminen leirille on päättynyt, mukaan on lähdössä 30 kolkankävijää. Ajankohtaista toukokuussa:

Leirikirje 2

Leirikirje 2 on ilmestynyt kaikille leirille lähtijöille. Se on tullut jakoon ryhmien kevään viimeisten koloiltojen kautta. Leirikirje löytyy myös nettisivuilta. Lisää leirikirjeitä luvassa kesällä, kun aikataulut ja muut ohjeistukset tarkentuvat lähempänä leiriä.

Ennakkotapaaminen

Lippukunnan oma ennakkotapaaminen leirille lähtijöille järjestetään maanantaina 2.6. klo 17-20 Lemun kololla. Tapahtumaan tulee ilmoittautua 30.5. mennessä. Illan aikana puuhataan ja askarrellaan kaikkien ikäkausien ennakkotehtäviä.

Vierailupäivä

Piirun vierailupäivä järjestetään lauantaina 26.7. klo 15-18. Piiru 14 toivottaa tervetulleeksi leiriläisten vanhemmat, sukulaiset, kaverit tutustumaan suurleirin elämään. Paikkana on Evon nuorisoleirikeskus Hämeenlinnassa. Tarjolla on ainutlaatuinen hetki tutustuen metsään rakennettuun, pienen kaupungin kokoiseen telttakylään ja sen iloisiin asukkaisiin. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 31.5., jolloin vierailupäivän osallistumismaksu on edullisempi.

Kesätyötakuu

Piirun kesätyötakuuaika päättyy toukokuussa. Piirun kesätyötakuu koskee kaikkia niitä, joilla leirillä voi olla pesti, eli samoajia ja sitä vanhempia. Mikäli siis saa työtä leirin ajaksi, voi perua ilmoittautumisen maksutta toukokuun loppuun saakka. Kesätyöstä ilmoittaminen onnistuu täyttämällä lomake, ja pyytämällä siihen tulevan työnantajan allekirjoitus.

Lisätietoa

Eveliina Virtanen 24.05.2014

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö