Loading
Sisältö
Login

Kuvia Piirun verran aurinkoisemmalta piirileirilt

Piiru 14 on onnellisesti ohi. Kuvia lytyy nyt leirin ja lippukunnan nettisivuilta.

Leiriarkea savussa

20140730_Piiru_ev_%20%2850%29.JPG?m=1406880534
Asustimme leirin ajan Topaasi-alaleirin Pitkätossu-kylässä savussa nimeltään Lentävä Matto. Neljään isoon telttaan oli majoittautunut Kolkankävijät ja Mietoisten Kolopuutintit. Alaleirimme oli jaettu kolmeen kylään, jotka olivat Luttinen, Pitkätossu ja Hermanni.

Alaleirimme huuto kuului metsässä näin:
"Hermanni heittää hyvää läppää,
Pitkätossu pistää hepan selkään,
Luttinen sanoo älä pelkää,
Topaasi huutaa: Nyt mennään!"

Ohjelma tarjosi jokaiselle jotakin

Kaikille ikäkausille oli omaa ohjelmaa leirillä. Sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat pääsivät leirillä kokemaan mm. partiotaitokisat, meripartiopisteen, rakentelua, askartelua sekä erilaisia liikunnallisia pisteitä.

20140730_Piiru_ev_%20%2804%29.JPG?m=1406876108
Vanhimmat leiriläiset, samoajat ja vaeltajat, toimivat osan aikaa pesteissä ohjelmapisteillä, mutta pääsivät kokemaan omaa ohjelmaansa aika ajoin. Siihen kuului esimerkiksi melontaa, kiipeilyä, vartalomaalauksia sekä vaeltajien valtakunnallinen tapaaminen Rover Quest.

Päivittäisen ohjelman lisäksi iltaisin jokainen ikäkausi koki vuorollaan oman illan, johon ei muut saaneet osallistua. Ohjelmat sisälsivät bändejä, bileitä, ohjelmapisteitä ja mukavaa ajanvietettä uusien partiokaverien kanssa.

Huh hellettä!

Aurinkoa riitti ihan jokaiselle päivälle. Jopa niin paljon, että leirin EA-tiimi antoi ohjeita riittävästä päivittäisestä nestetankkauksesta ja päähineen käyttöpakosta. Ja harvemmin sitä kehotetaan ostamaan sipsejä, mutta tällä leirillä niin tehtiin riittävän suolansaannin takaamisksi. Niin järvi- kuin suihkuvesikin oli lämmintä, mutta viilensi mukavasti helteisessä säässä.

20140730_Piiru_ev_%20%2813%29.JPG?m=1406876484
Muutama ukkoskuurollinen vettä saatiin leiriin ihan viimeisinä päivinä. Aurinko kuitenkin kuivatti kaiken. Suurimmat vesivahingot kärsi johtajien asuttama teltta ensimmäisen myrsyn lennättäessä telttaa.

Kuvia leiriltä

Lentävä Matto -savun leiriarjesta löytyy kuvia: http://www.kolkankavijat.fi/kuvat/index.php/vuoden-2014-kuvia/Piiru

Piirin nettisivuilta löytyy kuvia: http://lspartiopiiri.kuvat.fi/kuvat/Piiru14/

Leirilehti Laika: http://issuu.com/repolainen

Hävisikö leirillä jotain?

Savun löytötavaroista löytyy:

  • Partiokassi, sisällä pinkki lippis ja hiusharjoja (Kokä)
  • Vihreä juomapullo
  • Musta istuinalusta
  • Partiopaita (MieKot)

Löytötavaroita voit leirin jälkeen kysellä myös partiotoimistoilta, joissa niitä säilytetään syyskuun loppuun. Myös yhteiskuljetusbusseihin jääneet löytötavarat toimitetaan partiotoimistolle. Elokuun ensimmäisellä viikolla kannattaa soittaa numeroon 050 3822657, ja sen jälkeen normaalisti kumpaan tahansa partiotoimistoon.

Eveliina Virtanen 01.08.2014

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö