Loading
Sisältö
Login

Tervetuloa toimintakauden aloitustapahtumaan!

Tiistaina 19.8. käynnistetään Kolkankävijöiden uusi partiovuosi Lemun Mäntylässä klo 18.00 alkaen. Tule ilmoittaumaan partioon, ratkomaan partiomestaritehtäviä ja nauttimaan nuotiomakkaraa. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat jäsenet!

20131116_SALAattIlautaNEN_ev_023.JPG?m=1384624348
Uutena mukaan? Partio on täynnä tekemistä, uusia asioita ja elämyksiä, ystävyyttä ja naurua. Partiossa voi tehdä lähes mitä vain. Kaikki 7 vuotta täyttäneet ovat tervetulleita mukaan - yläikärajaa ei ole. Viikoittaisissa koloilloissa tehdään aktiviteetteja, jotka rakentuvat erä-, leiri- ja kansalaistaidoista, johtamisesta sekä sosiaalisista taidoista. Erilaisia aktiviteetteja tekemällä opitaan uutta ja valmistaudutaan partioretkiin, -kisoihin, -leireihin ja -vaelluksiin.

Partiolainen? Vihdoin uusi partiosyksy ja aloitustapahtuma täällä. Partiomestarikin alkaa telkkarista pian, joten tule testaamaan omat partiomestaritaitosi aloitustapahtumaan. Ota tänä syksynä joku ei-partiolainen kaveri mukaan!

Entinen partiolainen? Muistot iltanuotioista, kisoista, vaelluksilta ja leireiltä on hyvässä muistissa edelleen, eikö vain? Voit tulla kokemaan niitä elämyksiä uudelleen, koskaan ei ole liian myöhäistä.

Kolkankävijöiden partiosyksy alkaa yhteisellä illanvietolla Lemun Mäntylässä (Monnoistentiellä heti Lemun kirkon jälkeen vasemmalla) tiistaina 19.8. klo 18 alkaen. Ohjelmassa on partiomestarikisailua, makkaranpaistoa ja uusien jäsenten ilmoittautumista.

Tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat jäsenet perheineen!

Eveliina Virtanen 18.08.2014

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö