Loading
Sisältö
Login

Pimeetä touhua!

Lounais-Suomen Partiopiirin yösuunnistuskilpailut, Pimeetä touhua, käytiin tiistaina 14.10. Hirvensalossa, Turussa. Kolkankävijöistä mukana olivat Leppikset-lauma.

2014-10-14%2019_31_28.jpg?m=1413359011

Leppikset lähdössä suunnistamaan.

Kakkosluokkalainen Leppikset-lauma osallistui viiden lapsen ja kahden aikuisen kokoonpanolla piirin yösuunnistuskilpailuihin tiistaina 14.10. Hirvensalossa, Turussa.

Nuotiotytöt-lippukunnan järjestelyvastuulla olleissa kisoissa sudenpennuille oli tarjolla noin 1,5 kilometrin mittainen merkitty reitti yhdessä saattajien kanssa.

Jokainen leppis sai oman suunnistuskorttinsa, johon leimattiin rastit löytyneiksi pihtileimasimilla. Maastossa oli lisäksemme 21 muutakin sudenpentu- ja seikkailijajoukkuetta, joten taskulamppujen välkettä riitti.

Pääsimme lähtemään reitille viimeisinä, ja oli muuten jännittävät 30 minuuttia, kun odottelimme lupaa mennä metsään. Lähtöluvan saatuamme painelimme metsään taskulamput vilkkuen.

_full.jpg

Intoa ja energiaa on riittämiin. Kuva Lounais-Suomen Partiopiiri / Jura Nurminen

Reitin varrelta löytyi seitsemän rastia ja jokaisella saimme odotella tovin ennen kuin pääsimme leimaamaan. Meininki oli todellakin Pimeetä touhua! Oman haasteensa reittiin toi maaston kallioisuus.

Maaliin pääsimme ajalla 1h 2min 27 s. Ei oltu kaikkein nopeimpia, muttei viimeisiäkään (19/22). Tavoitteenamme olikin löytää kaikki rastit ja pitää hauskaa. Lakut kun oli maalissa jaossa kaikille osallistujille, eikä sudenpentusarjassa jaeta edes mitalleja. Olimme myös Kolkankävijöiden paras (ja ainoa!) osallistuja.

Kuuma mehu ja makkara maistuivat kisan jälkeen. Tuskinpa kenenkään tarvitsi illalla miettiä, miksei nukuta - taatusti väsytti tällaisen menon jälkeen.

Tuloksia (niitä oikeiden sarjojenkin!) voit kurkata täältä:
http://nuotiotytot.fi/pimeetatouhua/tulokset/

Helena Siivonen 15.10.2014

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö