Loading
Sisältö
Login

Sudenpennut joulujuhlivat

Kolkankävijöiden sudenpennut (Delfiinit, Leppikset, Härät & Karhut) juhlivat yhteisiä pikkujouluja eilen Askaisten seurakuntatalolla. Joulupukkikin kunnioitti juhlia läsnäolollaan.

2014-12-09%20sudarijuhlat%20hs%20001.jpg?m=1418218206

Sudenpennut kertoivat joululahjatoiveitaan Joulupukille.

Jännitystä oli ilmassa, kun nelisenkymmentä sudenpentua johtajineen saapui Askaisten seurakuntatalolle joulujuhlien viettoon. Ilta aloitettiin yhteisellä laululeikillä Tonttujen jouluyö -kappaleeseen. Myös muita leikkejä ehdittiin leikkiä ennen kuin vuorossa oli herkkujen syöminen.

Itseleivottuja joulutorttuja oli valtavasti, kuten myös syöjiä. Tästä huolimatta herkkuja riitti kolmannelleki hakukerralle. Myös piparit maistuivat niin lapsille kuin johtajillekin, vaikka ne olikin haettu kaupasta.

Illan kohokohta taisi kuitenkin olla se, jolloin Joulupukki saapui vieraaksemme seurakuntatalolle. Joulupukki joulupukki -kappale kaikui lasten laulaessa Joulupukille. Sen verran kilttejä sudenpennut olivat tänävuonna olleet, että jokaiselle oli varattu pieni punainen paketti. Ennen kuin sai paketin, kyseli Joulupukki, ollaanko oltu kilttejä ja minkälaisia lahjatoiveita lapsilla on.

Lisää kuvia tulossa lähiaikoina kuvagalleriaan.

Iloista joulua!

Ps. Viikoittainen toiminta jäi joulujuhlan myötä tauolle ja jatkuu viikolla 3, mikäli ryhmänjohtajat eivät toisin ilmoita.

Helena Siivonen 10.12.2014

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö