Loading
Sisältö
Login

Tammikuun kuukausitiedote

Viikottainen toiminta on jälleen alkanut. Tiedossa on taas monenmoisia partiotapahtumia kaikenikäisille kolkankävijöille!

20141122_sudariretki_ev_011.JPG?m=1416672967
Joululomat on lomailtu, joten uusi toimintavuosi pyörähtää käyntiin näinä päivinä. Alkuviikon ryhmät ovat jo kokoontuneet ja huomenna viimeisilläkin ryhmillä viikkotoiminta jatkuu. Viikkotoiminnan lisäksi tulossa on myös yhteisiä tapahtumia, joihin on syytä ilmoittautua mukaan innolla - retket ja leirit kun ovat partiotoiminnan suola!

Sunnuntaina kokoustimme isolla johtajaporukalla ja kevään (ja kesänkin!) suunnitelmat alkavat olla hyvällä mallilla. Kaikille ikäkausille on tarjolla laadukasta ja monipuolista ohjelmaa - niin viikkotoiminnassa kuin muissakin tapahtumissa. Oma kesäleiri pidetään Kolkansaaressa, mutta siitä tarkemmin myöhemmin!

Tulevat tapahtumat:

30.1. Fossiilien koloilta, Turku
Kaikille lippukunnan johtajille (=samoajille, vaeltajille ja aikuisille) suunnattu Fossiilien koloilta, jossa opetellaan uusia taitoja. Johtaja! Seuraa tiedotusta ja ilmoittaudu mukaan!

7.2. Partiotaitojen talvimestaruuskisat, Alastaro
Lounais-Suomen Partiopiiri järjestää 14-vuotiaille ja sitä vanhemmille partiolaisille suunnatut talvimestaruuskisat. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 21.1. Lisätietoa kisavastaavaltamme Petralta.

12.2.2015 Sudenpentujen pulkkamäki -tapahtuma, Mynämäki
Jo perinteeksi muodostunut sudenpentujen pulkkailutapahtuma pidetään Mynämäen urheilukeskuksen lähimaastossa. Ilmoittautumiset omalla ryhmänjohtajalle 5.2. mennessä.

15.2. Talvitapahtuma, Masku
Maskun seurakunnan talvitapahtuma, johon osallistumme lettujen paistoon. Johtaja! Ilmoittaudu mukaan talkoisiin suoraan Merille.

27.2.-1.3. Tarpojien taitopäivä - PYENGCHANG 2015, Masku
Lounais-Suomen Partiopiirin tarpojille järjestämä tapahtuma, jonka järjestelyvuorossa on tällä kertaa lippukuntamme Kolkankävijät. Viimeinen ilmoittautumispäivä 20.1.

Lisäksi on hyvä merkitä kalenteriin jo nyt:

10.-12.4. Seikkailijoiden ja tarpojien kevätretki, Nousiainen
24.-26.4. Sudenpenturetki, Askainen
3.5. Partioparaati, Turku
4.-7.6. HuHu-leiri samoajille ja vaeltajille
Heinäkuun lopulla kesäleiri Kolkassa
Elokuun alussa L-SP:n tarpojaleiri

Seuraava kuukausitiedote ilmestyy helmikuussa.

Helena Siivonen
Lippukunnanjohtaja + Leppisten akela

Eveliina Virtanen 15.01.2015

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö