Loading
Sisältö
Login

Kuukausitiedote keslle

Kesll leireilln Ahtelassa ja Kolkansaaressa.

20130731_Aikakone_ev_020.JPG?m=1376853247
Sateiden jälkeen on ainakin juuri nyt ulkona kaunis ilma. Ehkäpä se kesä sieltä jo saapuu, sillä lehtipuutkin ovat olleet hiirenkorvilla jo tovin. Myös koulujen kevätlukukausi alkaa olla päätöksessään ja muutaman viikon kuluttua Suvivirttä jo hoilataan täysin rinnoin.

Koko kevät on ahkerasti retkeilty partiossa sekä omissa ryhmissä, että lippukunnan yhteisillä retkillä. Osa kävi marssimassa partioparaatissa ja osa kävi Yrjönpäiväkirkossa. Muutama loppurutistus vielä on edessä ennen pientä kesäbreikkiä ja suurta Kolkansaaren kesäleiriä!

Tässäpä siis viimeinen kuukausitiedote, ennen pientä kesätaukoa. Elokuussa tapaamme jälleen!

Tulevat tapahtumat:

4.-7.6. HuHu, Ahtela, Sauvo
Huhu on Lounais-Suomen partiopiirin kesäkuun alussa Sauvon Ahtelassa järjestämä kaikille samoajille ja vaeltajilla tarkoitettu leiri. Ilmoittautuminen on päättynyt!

25.5. Kaikille Kolkankävijöiden johtajille suunnattu kesäleirikokous klo 18.00 alkaen Wanhalla Oskarilla. Voit osallistua, vaikka et leirille tulisikaan.

11.7. TALKOOT, Kolkansaari
Ihan kaikki halukkaat mukaan auttamaan! Kokoonnumme klo 8.30 Mannerlahdessa ja siitä siirrymme venekyydillä saareen. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Maaret Rekolalle su 5.7. mennessä (maaret.rekola@kolkankavijat.fi ja/tai 040 769 7915 vain tekstiviestit).
Ota mukaan mm. ruokailuvälineet, työkäsineet ja vaikkapa harava!

25.7.-1.8. Kesleiri, Kolkansaari
Lippukunnan kesäleiri järjestetään jälleen ensi kesänä Kolkansaaressa Askaisissa. Samoajat, vaeltajat ja aikuiset leireilevät 25.7.-1.8., seikkailijat ja tarpojat 26.7.-1.8. ja sudenpennut 28.-30.7. Ilmoittautuminen on käynnissä nyt, muista varata telttapaikkasi!

12.8. SRK:n Suvivirsi-lauluilta, Mannerlahti
Järjestäjänä Maskun seurakunta yhteistyössä partiolippukunta Kolkankävijöiden kanssa. Laulamme Suvilinnun laulukirjan lauluja Kirkon Ulkomaanavun hyväksi kanttori Jenni Urposen johdolla keskiviikkona 12.8. klo 18-20. Partiolippukunta Kolkankävijät mukana paistamassa makkaraa ja opettamassa partiotaitoja. Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus uida ja saunoa. Muutamaa partiolaista kaivataan siis auttamaan. Ilmoita itsesi Helenalle.
Lisätietoa Suvivirsi-laulutapahtumasta löytyy www-osoitteesta:
https://www.kirkonulkomaanapu.fi/osallistu/suvivirsi/

18.8. Partiotoiminta alkaa taas, tervetuloa mukaan uudet ja vanhat jäsenet!
Lisätietoa tapahtumasta ilmaantuu koulujen alkaessa.

Nähdään aloitustapahtumassa!

Terveisin Maaret

Eveliina Virtanen 17.05.2015

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö