Loading
Sisältö
Login

Koulutusfestareilla kouluttauduttiin

Viikonlopun aikana Koulutusfestareilla Kolkankävijöistä oli kurssilaisia sekä lippukunnanjohtamis- että ikäkausivastaavakurssilla Kunstenniemessä.

20151004%20ikava-lpkj-kurssi%20hs%20001.jpg?m=1443974472

Koulutusfestareilta oli hyvä lähteä kotiin päin todistusten kanssa. Vasemmalta Hanna, Maria, Petra.

Kolkankävijöistä viikonloppuna lippukunnanjohtamiskurssille osallistui Hanna ja Petra ja ikäkausivastaavakurssille Maria. Kurssit olivat Lounais-Suomen Partiopiirin ja Hämeen Partiopiirin yhteisiä.

Lippukunnanjohtamiskurssiin sisältyy koulutuskokonaisuuksia, joiden tavoitteena on, että kurssilainen osaa johtaa lippukuntaa tavoitteena suunnitelmallinen ja lainmukainen partiotoiminta; analysoida ja arvioida lippukunnan tilaa ja toimintaa sekä tehdä suunnitelman näiden parantamiseksi; rekrytoida, pestata, tukea ja ohjata aikuisia; antaa ja vastaanottaa palautetta; johtaa aikuisista muodostettua ryhmää huomioiden erilaiset jäsenet ja ryhmäytymisen vaiheet sekä tukea lippukunnassa toimivia aikuisia.

Vastaavasti ikäkausivastaavakurssilla koulutuskokonaisuuksien tavoitteena on, että kurssilainen ymmärtää lasten ja nuorten kehitysvaiheita ja osaa soveltaa tietoja partiokasvatuksessa; tukea lasten ja nuorten kasvua hyödyntäen partio-ohjelmaa; rekrytoida, pestata, tukea ja ohjata aikuisia; antaa ja vastaanottaa palautetta; johtaa aikuisista muodostettua ryhmää huomioiden erilaiset jäsenet ja ryhmäytymisen vaiheet; toimia aikuisena tukena lippukunnassa.

Kurssin eväiden kera saamme lippukuntaan kolme innokkuutta ja uusia ideoita pursuavaa johtajaa. Jännityksellä jäämme odottamaan, mitä kaikkea tulevaisuus tuo tullessaan!

Helena Siivonen 04.10.2015

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö