Loading
Sisältö
Login

Hanki itsellesi lippukuntapaidat!

Nyt jokaisella Kolkankävijällä on mahdollisuus tilata itselleen sekä lippukuntahuppari että t-paita lippukunnan logolla ja omalla nimellä varustettuna.

20140315%20nuotiolla%20hs%20009.JPG?m=1394993127

HUOMAA että nyt tilattavat hupparit ovat vetoketjuttomia ja tummansinisiä, t-paidat taas sinisiä. Kumpiinkin painatetaan lippukunnan logo selkään ja oma nimi rintaan.

Hanki itsellesi lippukuntahuppari ja t-paita!

Olemme lippukuntana päättäneet, että nyt on hyvä hetki tarjota tilattavaksi huppareita ja t-paitoja retki- ja leirikäyttöön (miksei kotona tai koulussakin käytettäviksi) lippukunnan logolla ja omalla etunimellä varustettuna. Ennakoimme tulevaa ja toivomme, että mahdollisimman moni teistäkin tekee niin. Ensi vuonna on tiedossa kolme isoa leiriä, johon aiomme osallistua ja joissa yhtenäinen näkyvyys olisi hyvä lisä.

Vuonna 2016 on tulossa piirin talvileiri, Tules (25.-28.2.) tarpojille ja sitä vanhemmille partiolaisille. Tammileiri (9.-12.6.) on kaikille piirin sudenpentu- ja seikkailijaikäisille partiolaisille suunnattu kesäleiri. Valtakunnallinen Roihu-finnjamboree (20.-28.7.) kerää yhteen kaikki Suomen tarpojat ja sitä vanhemmat partiolaiset yhteiselle leirille.

Myös perheenjäsenten, mummien, kummien ja muiden Kolkankävijöiden retki- ja leiritoiminnan tukemisesta kiinnostuneiden on mahdollisuus ostaa omat paidat lippukunnan logoilla ja omalla etunimellä varustettuina. Näihin olemme valmiiksi hinnoitelleet tukisumman.

Huomaathan, että nyt tilattavat paidat eivät ole virallinen partioasu, vaan nimenomaan arki- ja retkikäyttöön!

SOVITUSMAHDOLLISUUDET

Lemun kololla to 8.10. klo 17-19 välisenä aikana
Lemun kololla ma 12.10. klo 17.30-18 välisenä aikana
Askaisten kololla 21.10. ryhmien kokoontumisaikojen puitteissa.

Lue koteihin lähtenyt lomake kokonaisuudessaan täältä!

Täältä löytyy kokotaulukko.

VIIMEINEN TILAUS- JA MAKSUPÄIVÄ ON to 22.10.

Paidat toimitetaan marraskuussa.

Helena Siivonen 08.10.2015

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö