Loading
Sisältö
Login

Taitoratapyöräilyä ja sudenkorentoheijastimia!

Sudenpentujen liikennepäivässä tänään 10.10. Lemun koululla pyöräilytaitojaan pääsivät koettamaan Kotkat, Delfiinit, Leppikset ja Karhut, joita oli paikalla parisenkymmentä polkupyörineen ja kypärineen.

20151010%20liikennep%C3%A4iv%C3%A4%20en%20001.jpg?m=1444476379

Samoajilla oli suuri rooli Liikennepäivän onnistumisessa.

Liikennepäivä

Tänävuonna sudenpentujen retkipäivän teemaksi valikoitui liikenne ja niin ollen pyöräily. Päivän aikana tarjolla oli erilaisia ohjelmapisteitä, joissa pääsi kokeilemaan taitoajoa polkupyörällä, liikennemerkkien tunnistusta ja muistamista, sudenkorentoheijastimen tekoa sekä pyörän huoltoa.

Jokainen sudenpentu tuli paikalle kypärä päässä ja oma polkupyörä mukana, joten käytetty kulkupeli oli tuttu ja turvallinen.

Sudenpentujen suusta kuultua!

Peppi, Neela ja Annika sanoivat päivän olleen tosi kiva, eivätkä osanneet päättää, mikä oli kaikkein kivointa. Tytöt olivat innoissaan uudesta liikenne-jälkimerkistä, jonka jokainen päivään osallistunut sai partiopaitaan ommeltavaksi.

Aaron päivä sujui hyvin, ja Siljan mielestä parasta oli liikennemerkkien tunnistusrasti ja sudenkorentoheijastimen teko.

Nimettömäksi jäänyt lähde kertoi, että oli ehtinyt keuliakin päivän aikana ja tainnut ajaa ojaankin, eikä kaikki säännöt olleet ihan hallussa. Hyvä siis, että taitoajoratakin oli tarjolla, jotta jatkossa sujuisi mukavammin.

Vaikka ajankohdaksi sattuikin viileämpi päivä, ei se menoa haitannut. Pyöräilylenkin ja sopivan haastavan EA-tehtävän jälkeen haastatelluilla oli KUUMA!

Kaikkiaan päivän voidaan sanoa onnistuneen, sillä kaikki tuntuivat viihtyneen kaikilla ohjelmapisteillä. Päivän aikana syötiin omia eväitä ja ennen kotiin lähtöä tarjolla oli paistettua makkaraa!

Kurkkaa kuvia.

Aurinkoisen syksyisiä pyöräilykelejä kaikille!

Helena Siivonen 10.10.2015

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö