Loading
Sisältö
Login

"Lupaan parhaani mukaan.."

Tänään itsenäisyyspäivänä 6.12.2015 Kolkankävijät kokoontuivat Lemun kirkkoon, jossa uudet sudenpennut sekä seikkailijat antoivat lupauksensa ja ansioituneita johtajia kiitettiin ansiokkaasta toiminnasta ansiomerkein.

20151206%20itsen%C3%A4isyysp%C3%A4iv%C3%A4%20ks%20001.jpg?m=1449396886

Aktiivista yhteistyötä

Itsenäisyyspäivän jumalanpalveluksen aikana partiolaiset kantoivat Suomenlipun, veteraanien lipun ja lippukunnan lipun kirkkoon jumalanpalveluksen aluksi. Lippuja kantoivat Maria, Elli ja Kata. Lippuvartiossa olivat Jesse, Niilo, Viivi, Elene, Veera ja Camilla.

Tekstin lukemisesta ja kolehdinkannosta huolehtivat Anna ja Nea.

"Lupaan parhaani mukaan.."

Sudenpennut antoivat sudenpentulupauksensa jumalanpalveluksen lopussa ja seikkailijat partiolupauksensa. Sudenpennut saivat lupauksen yhteydessä lupausmerkit omaan partiopaitaan ommeltavaksi. Ompeluohjeet täällä!
Seikkailijat saivat syksyllä tekemänsä ilmansuuntamerkin myös paitaan ommeltavaksi, ohjeet löytyvät samasta tiedostosta kuin sudenpentujenkin merkkiohjeet.
Lupauksen antoi 10 sudenpentua ja 15 seikkailijaa.

Lupaus:

"Lupaan parhaani mukaan rakastaa Jumalaani,
omaa maatani ja maailmaa,
toteuttaa <ikäkauden> ihanteita ja olla avuksi toisille."

Ansioituneet nuoret johtajat

Aktiivisesti lippukunnan toiminnassa mukana olleita nuoria johtajia kiitettiin ansiomerkein.

Pronssinen Kolkkasaari -ansiomerkin saivat Delfiinit-sudenpentulaumaa aktiivisesti luotsanneet akelat Veera Karlsson, Elene Nurmi ja Camilla Vuokko. "Pronssinen Kolkkasaari voidaan myöntää Kolkankävijöiden jäsenelle, joka ansiokkaasti toimii lippukunnan hyväksi ja osoittaa toiminnassaan partiomaisuutta." (Kolkankävijöiden ansiomerkkiohje)

Louhisuden solki -ansiomerkki luovutettiin seikkailijajohtaja Samuli Puolalle ja tarpojajohtaja Elli Kiurulle. "Lippukunta myöntää Louhisuden soljen tunnustukseksi sille vartionjohtajalle, joka viimeksi kuluneen toimintavuoden aikana on parhaiten toteuttanut vartiojärjestelmää. Tunnustuksen saajana huomioidaan nuorta vartionjohtajaa, joka on hyvin toteuttanut johtajuutta ja käyttänyt partiomenetelmän eri osa-alueita, kuten partion arvoja, tekemällä oppimista ja toimintaa luonnossa." (SP:n ansiomerkkiohje)

Kuvia itsenäisyyspäivästä on tulossa kuvagalleriaan tämän illan aikana vielä.

Kiitokset kaikille itsenäisyyspäivän tehtäviin osallistuneille aktiivisille partiolaisille ja sudenpentu- ja seikkailijalupauksensa antaneille. Onnittelut vielä kaikille ansioituneille!

Mukavaa itsenäisyyspäivän jatkoa!

Helena Siivonen 06.12.2015

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö