Loading
Sisältö
Login

Seikkailuja ja elämyksiä Roihu-vuoteen!

Tammikuun 1. päivänä alkoi Roihu-vuosi, joka huipentuu Roihu-suurleiriin Evolla, Hämeenlinnassa 20.-28.7.2016! Roihu-leiriin valmistaudutaan keväällä Kipinä-aktiviteeteilla ja leiriä muistellaan Hiilloksilla syksyn saapuessa.

we_roihu2016_468x60px.gif

Lippukuntamme tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset lähtevät ensi kesänä Finnjamboree Roihulle, jonne odotetaan jopa 15000 partiolaista Suomesta ja maailmalta. Hämeenlinnan Evolle kohoaa Roihun telttakaupunki 20.–28.7.. Vastaava suurleiri järjestetään Suomessa kerran kuudessa vuodessa ja on jokaisen partiouran kohokohta! Leiri rakentuu yhteisvoimin rakennusleirillä ja puretaan purkuleirillä.

KENELLE?

Suurleiri Roihu on suunnattu tarpojille, samoajille ja vaeltajille sekä aikuisille. Roihulla on myös perheleiri, johon pesteissä toimivat aikuiset voivat voivat majoittua nuorempien lastensa kanssa. Myös ei-vielä-partiolaiset ovat tervetulleita, joten voit kutsua kaverisikin mukaan! Leirillä asutaan teltoissa yhden tai useamman lippukunnan muodostamissa leirilippukunnissa. Kolkankävijöiden kanssa samassa leirilippukunnassa ovat Maskun Hemmingin Tyttäret ja Pojat sekä Mietoisten Kolopuutintit.

roihu_banneri_255x134.gif

Tarpojat:
Sopulit (syntymävuosi 2004),
Joutsenet (2004),
Ahmat (2002-2003),
Pantterit (2002-2003)

Samoajat:
Kyyhkyt (2001),
Sisiliskot (1999)

Ennen vuotta 2004 syntyneille on tarjolla Lounais-Suomen Partiopiirin järjestämä Tammileiri Lieska 9.-12.6., josta lisätietoja tulossa lähiakoina.

MITÄ ROIHULLA TEHDÄÄN?

Leiripäivät täyttyvät huikeista ohjelmalaaksoista ja Virvatulista, joiden lisäksi leirin aikana vietetään koko leirin yhteiset Avajaiset, Keskiäiset ja Päättäjäiset.

Tarpojille on tulossa kuusi ohjelmalaaksoa, joissa pääsee muun muassa testaamaan omaa luovuuttaan, pohtimaan lasten oikeuksia, perustamaan oman yrityksen ja testaamaan kuumimpia uutuuksia vesillä niin yksin kuin leirinaikaisessa tarpojavartiossakin.

Samoajille enemmän omaa ohjelmaa kuin koskaan ja leiri onkin täynnä ainutlaatuisia kokemuksia! Luvassa on mm. huonepakopeli, heinäpaalikiipeily ja Säpinä-festivaali. Samoajien leiripestit kestävät noin 2 vuorokautta.

Vaeltajat viettävät suuren osan leiristä pesteissään, mutta myös omaa ohjelmaa on tarjolla: kovia puhujia, extremeyö, konkreettista kansainvälisyyttä..

Aikuiset toimivat Roihulla erilaisissa pesteissä; leirin osa-alueiden toteuttajana johtaja-, päällikkö-, mestari-, kymppi- tai tekijätasolla, leirilippukunnanjohtajana tai luotsina. Aikuisilla on myös mahdollisuus osallistua heille suunnattuun ohjelmaan Keitaalla.

KOKO VUOSI 2016 ROIHUTAAN!

Koko vuosi 2016 on omistettu Roihulle ja leirille valmistaudutaan jo keväällä muun muassa suorittaen Kipinä-aktiviteetteja kokouksissa ja retkillä yhdessä lippukunnan ja oman ryhmä kanssa. Syksyllä 2016 kokoonnumme Hiillokselle muistelemaan kesän kokemuksia.

LEIRIMAKSU

Roihun leirimaksu on 220-240 euroa osallistujamäärästä riippuen, mikä luonnollisesti selviää tammikuussa ilmoittautumisen päätyttyä. Lippukunta tukee jokaista Roihulle lähtijää 20 % leirin hinnasta.

ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI!

Ilmoittautuminen on käynnissä nyt ja päättyy 24.1.2016. Leirille ilmoittaudutaan sähköisesti Kuksa-jäsenrekisterijärjestelmän kautta, joko huoltajatunnuksella (alle 18-vuotiaat) tai omalla PartioID:llä (täysi-ikäiset).

roihu_banneri_255x134_v2.gif

Ilmoittautumislinkki, tarkemmat ohjeet ja lisätiedot löytyvät Roihun nettisivuilta!

LISÄTIETOA!

Roihu-leirikirje 1-2015 Löytyy täältä!
Roihu-leirikirje 1-2016 Löytyy täältä!
Molemmat kirjeet ovat tulossa kaikille alle 18-vuotiaille paperipostina kotiin lähipäivinä, jotta kukaan ei unohda imoittautua ajoissa.

Roihu-leirin omat nettisivut löytyvät täältä!

Kolkankävijöiden yhteinen Roihu-info pidetään Lemussa, Wanhalla Oskarilla, keskiviikkona 20.1.2016 klo 18.00. Tilaisuuden tarkoituksena on kertoa Roihusta ajankohtaisin tieto, vastata mahdollisiin kysymyksiin parhaan tietämyksen mukaan ja tarjolla on mahdollisuus ilmoittautua leirille Kuksa-jäsenrekisterin kautta ohjatusti. Tervetuloa kaikki Roihulle lähtijät, sitä harkitsevat ja vanhemmat!

ILMOITTAUDU SINÄKIN MUKAAN,
LÄHDETÄÄN YHDESSÄ KOKEMAAN VUODEN ISOIN ELÄMYS!

Helena Siivonen 06.01.2016

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö