Loading
Sisältö
Login

Tammileiri XVI LIESKA odottaa ilmoittautumia

Tammileiri XVI LIESKA on Lounais-Suomen Partiopiirin jrjestm leiri sudenpennuille ja seikkailijoille. LIESKA seikkaillaan 9.-12.6. Ahtelassa, Sauvossa.

Tammileiri%20LIESKA%20logo.jpg?m=1455017359

Tammileirille odotetaan jopa 3 000 sudenpentua ja seikkailijaa johtajineen Lounais-Suomen Partiopiirin alueelta.

Lounais-Suomen partiopiirin järjestämä Tammileiri tarjoaa sudenpennuille ja seikkailijoille mahdollisuuden päästä ison leirin tunnelmaan. Tammileiri järjestetään 9.-12.6.2016 Sauvon Ahtelassa. Leirille odotetaan jopa 3000 partiolaista - Kolkankävijät ovat osa tätä leiriä!

Leirillä asutaan leirilippukunnissa, jotka koostuvat muutaman lippukunnan yhteisestä telttakylästä. Leirillä ohjelma on partiomaista tekemistä. Leirillä ollaan koko ajan ulkona säästä huolimatta: myös ruokailut tapahtuvat ulkona. Yövymme puolijoukkueteltoissa.

Jotta sudenpentu tai seikkailija voi leirille lähteä, on ennakkovaatimuksena vähintäänkin yksi yö teltassa, lippukunnan järjestämässä tapahtumassa. Näin ollen yöt teltassa ja leirielämä kokonaisuudessaan ei tule yllätyksenä kenellekään. Mikäli telttayö puuttuu vielä, on sellainen mahdollisuus kokea lippukunnan omalla sudenpenturetkellä 13.-15.5. (tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet tästä tulevat huhtikuussa).

Ilmoittautuminen

Kaikki Kolkankävijät ilmoittautuvat leirille lippukunnan kautta. Ilmoittautuminen tapahtuu sunnuntaihin 6.3.2016 mennessä palauttamalla oheiset lomakkeet (ilmoittautumis-, erityisruokavalio- ja terveystieto-lomake) omalle johtajalle, leirin yhteyshenkilölle tai lippukunnan postilaatikkoon (kunnan postilaatikkorivissä, palokuntaa vastapäätä, Lemussa).

Tammileirille voivat ilmoittautua mukaan ikäkausittain
- sudenpentuihin Kotkat, Delfiinit, Leppikset & Karhut
- seikkailijoihin Kirahvit, Joutsenet (synt. 2005)

Vuonna 2004 tai aiemmin syntyneillä Kolkankävijöillä on ollut mahdollisuus ilmoittautua finnjamboree-Roihulle.

Tammileiri-info ma 15.2.2016

Kolkankävijöiden yhteinen Tammileiri-info pidetään Lemussa, Wanhalla Oskarilla, maanantaina 15.2.2016 klo 19.00. Tilaisuuden tarkoituksena on kertoa Tammileiristä ajankohtaisin tieto, vastata mahdollisiin kysymyksiin parhaan tietämyksen mukaan ja tarjolla on mahdollisuus täyttää paperiset ilmoittautumislomakkeet ohjatusti, mikäli sellaista kaipaa. Tervetuloa kaikki Tammileirille lähtijät, sitä harkitsevat ja vanhemmat!

Tammileiri-ilmoittautumiskaavakkeet

Viime viikolla jakoon on tullut yhtenä nippuna
Tammileiri-lomake
Ilmoittautumislomake
Terveystietolomake
Erityisruokavaliolomake

Tammileiri XVI LIESKA odottaa sinua seikkailemaan ja kokemaan elämyksiä kanssaan!

Helena Siivonen 09.02.2016

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö