Loading
Sisältö
Login

Maaliskuun kuukausitiedote

Maaliskuun kuukausitiedote kolahtaa shkpostiisi viel tnn. Nopeimmat voivat tarkistaa jo tst, mit kaikkea on tarjolla retki- ja kisakalenterissa tlle kevlle!

20150910%20delfiinien%20laavuretki%20vk%20002.jpg?m=1442053803

Aurinkoinen tervehdys!

Kevät on vuosikokousten aikaa -myös meillä Kolkankävijöissä. Vuosikokous 2016 valitsi uudeksi lippukunnanjohtajaksemme Hanna Vesterisen, joka on pitkän linjan partiolainen ja ehtinyt tehdä lippukunnassa jo vaikka mitä! Neljän vuoden kokemukselle voinen sanoa, että Hanna on tarttunut haastavaan, mutta antoisaan pestiin. Tsemppiä pestiin Hannalle!

Kevät on myös erilaisten retkien ja kisojen kulta-aikaa. Kaikille ikäkausille on tarjolla niin retkiä kuin erilaisia kisojakin – Yrjönpäivää ja paraatia unohtamatta. Poimi oman ikäkautesi tapahtumat listasta, merkkaa ne kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan n-y-t NYT!

T u l e v a t t a p a h t u m a t

1.-3.4. GAME ON -seikkailijoiden ja tarpojien kevätretki
Kaikille lippukunnan seikkailijoille ja tarpojille suunnattu kevätretki, jossa osallistujat pääsevät mukaan viikonlopun mittaiseen peliin, jossa pääsee testamaan, miltä tuntuisi olla Super Mario, miten paetaan lukitusta huoneesta tai miten hyvä rallikuski onkaan! Ilmoittautuminen retkelle on käynnissä parhaillaan ja päättyy 24.3.

3.4. Lippukuntafoorumi ja L-SP:n kevätkokous, Eurajoki
Lippukunnan johtajistolle suunnattu lippukuntafoorumi pidetään ennen kevätkokousta. Kevätkokouksessa meillä on käytössä neljä ääntä. Ilmoittautumiset Hannalle mahdollisimman pian.

9.4. Samoajien ja vaeltajien tapaaminen
Samoajille ja vaeltajille tarkoitettu oma tapaaminen, jonka ohjelmassa on mukavaa tekemistä ja yhdessäoloa. Samoaja ja vaeltaja -pysy kuulolla lisäohjeista!

21.4. Yrjönpäivän iltakirkko, Masku
Yrjönpäivän iltakirkko järjestetään yhdessä Maskun Hemmingin Tyttärien ja Poikien sekä Maskun seurakunnan kanssa torstaina 21.4. klo 18 alkaen Maskun kirkossa. Viikolla 16 EI pidetä koloiltoja ollenkaan, vaan toivotaan, että jokainen osallistuu Yrjönpäivän tilaisuuteen. Tilaisuudessa kerätään poikkeuksellisesti kolehti yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Partiolaisilla partioasu.

23.4. L-SP:n kevät-partiotaitokisat, Raisio
Seikkailijoille ja tarpojille suunnatut partiotaitokisat kilpaillaan partioviikolla Raisiossa. Lisätietoa tulossa osallistuville ryhmille viikolla 12.

24.4. Paraati, Turku
Perinteinen kevätparaati marssitaan sunnuntaina 24.4. Turussa. Kenen ryhmä voittaa tänä vuonna aktiivisuuspokaalin? Nyt on hyvä hetki tarkistaa, onko partiopaidassa kaikki merkit kohdallaan ja jos ei, ommella ne paitaan. Lisätietoa tulossa viikolla 12.

20150503%20paraati%20hs%20013.jpg?m=1430676629

5.5. Pinkki Picnic, Raisio
"Se on sikamainen, se on pinkki ja se pidetään Raision liittotasavallassa helatorstaina 5.5.2016. Leikkimielisen pt-kilpailun järjestää meripartiolippukunta Jokikylän Pojat. Kilpailuun saavat osallistua tarpojat ja sitä vanhemmat ikäkaudet, myös aikuiset ja evp:t."
Lisätietoa tulossa lähempänä ajankohtaa.

7.5. Kipinän hetki -sudenpentukisat, Raisio
Sudenpentukisat ovat lauantaipäivän mittaiset kisat, joissa kuljetaan 4-8 sudenpennun ryhmässä ja jokaisella ryhmällä on vähintään 15-vuotias saattaja. Saattajina toimivat lippukunnan akelat. Jokainen Kolkankävijöiden sudenpentu saa ilmoittautua mukaan kisaamaan. Ilmoittautuminen päättyy 4.4.

13.-15.5. Sudenpenturetki, Mannerlahti, Askainen
Kolkankävijöiden kaikkien sudenpentujen yhteinen viikonloppuretki Mannerlahdessa, Askaisissa retkeillään 13.-15.5.2016. Tämä on hyvä tilaisuus harjoitella mm. teltassa nukkumista ja muita leiritaitoja ajatellen Tammileiri Lieskaa. Ilmoittautumislaput tulevat jakoon huhtikuun alkupuolella.

Seikkailuja ja elämyksiä tähänkin kevääseen!

Helena Siivonen 18.03.2016

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö