Loading
Sisältö
Login

Delfiinit ja Leppikset talkoilivat Reisvuoren laavulla

Sudenpenturyhmt Delfiinit ja Leppikset talkoilivat eilen Reisvuoren laavulla Lemussa. Illan kruunasi makkaranpaisto nuotiolla.

2016-04-28%20DeLeReisvuorella%20hs%20017.jpg?m=1461928577

Delfiinit- ja Leppikset-sudenpenturyhmistä laavutalkoiluun osallistui kaikkiaan 15 aktiivista kakkos- ja kolmasluokkalaista partiolaista ja neljä johtajaa.

Puolikuudelta kokoonnuimme Totintien ja Mäkitien risteyksessä ja lähdimme suunnistamaan kohti laavua. Matkan varrelta nappasimme mukaan Jukan ja ison kasan työkaluja (haravia, lapioita,..) ja muuttolaatikollisen polttopuita.

Laavulle saavuttuamme haravoimme laavun ympäristön siistiksi, harjasimme laavun katon havunneulasista ja muusta roskasta ja tyhjensimme nuotiopaikan tuhkasta. Lisäksi seikkailimme kohti Isovuorta ihailemaan maisemia ja syömään omia eväitä.

Illan päätteeksi sytytimme nuotion, veistelimme makkaratikkuja ja paistoimme makkaraa ja grillasimme vaahtokarkkeja nuotiolla.

Kaiken kaikkiaan parituntinen retki oli onnistunut: kaikki lapset osallistuivat aktiivisesti yhteisiin hommiin ja valmista tuli ennätysajassa!

Kuvia talkoista löytyy tll!

Kiitos kaikille talkoilijoille!

Helena Siivonen 29.04.2016

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö