Loading
Sisältö
Login

Syyskausi avataan pian!

Torstaina 25.8 järjestetään syyskauden avajaiset Askaisten Pikisaaressa. Tervetulleita ovat nykyiset jäsenet sekä partiosta kiinnostuneet perheineen. Aloitamme kello 18 ja partiomaisen ohjelman jälkeen Pikisaaren sauna on lämpimänä halukkaille kello 19 eteenpäin.

Avajaisissa partiolaiset pääsevät vaihtamaan kesäkuulumisia toistensa kanssa ja uudet tulokkaat saavat hieman tuntumaa partiotoiminnasta. Viikoittainen partiotoiminta jatkuu välittömästi avajaisten jälkeen viikolla 35. Ekaluokkalaisten ryhmä kokoontuu viikolla 36.

Avajaiset ovat hyvä mahdollisuus perehtyä pakallisen lippukunnan, kolkankävijät, toimintaan tai ilmoittautua mukaan. Kiinnostuneilla on mahdollisuus keskustella johtajien kanssa ja kysellä lippukunnanjohtajalta partiosta. Huomaa, että myös aikuisiällä voit ilmoittautua mukaan!

Varustaudu avajaisiin istuinalustalla ja saunomisvermeillä, sillä saunaan saa siirtyä kello 19 jälkeen, kun kysymyksen on kyselty. Saunominen tapahtuu omalla vastuulla. Lippukunta tarjoaa makkarat.

Maria Mäkinen 11.08.2016

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö