Loading
Sisältö
Login

Maaliskuun kuukausitiedote on ilmestynyt!

Maaliskuun kuukausitiedote on ilmestynyt. Ky kurkkaamassa, minklaisia elmyksi ja seikkailuja on tarjolla kevn ja kesn aikana!

20160715%20ROIHU%20hs%20007.JPG?m=1471009587

Aurinko paistaa ja keväältä tuntuu, mutta saa nähdä kauanko tällä kertaa. Viikonloppuna Kolkankävijät olivat mukana Maskun seurakunnan talvitapahtumassa paistamassa lettuja ja makkaroita, pari aktiivista samoajaa osallistui leikkikurssille ja kaksi motivoitunutta vaeltajaa oli kouluttamassa itseään partiojohtajaperuskurssilla. Lisäksi sunnuntaina pidettiin lippukunnan sääntömääräinen vuosikokous sekä ikäkausien ja koko johtajiston kokoukset.

Kevääksi ja kesäksi on tiedossa nyt vaikka mitä seikkailuja ja elämyksiä, jotka kannattaa laittaa heti kalenteriin, jotta eivät unohdu! Aiotko osallistua partiotaitokisoihin, viikonloppuretkelle, kesäleirille Kolkansaaressa vai kenties kaikkiin? Mä aion!

TULEVAT TAPAHTUMAT

24.3. Fossiilit kokoontuvat huonepakopelin merkeissä
Samoaja, vaeltaja, aikuinen käy merkkaamassa sulle sopivat pakohuoneet Doodleen viimeistään 16.3., jotta tiedetään mennäänkö Turkuun vai Naantaliin.

31.3.-2.4. Metsän siimeksessä -seikkailijoiden ja tarpojien kevätretki, Mannerlahti
Kaikille lippukunnan seikkailijoille ja tarpojille tarkoitettu kevätretki järjestetään Mannerlahdessa, Askaisissa. Ilmoittautuminen retkelle on parhaillaan menossa - viimeinen ilmoittautumispäivä on 24.3.
http://www.kolkankavijat.fi/tapahtumat/Seikkailijoiden%20ja%20tarpojien%20retki/1008/2017

17.-23.4. Partioviikko
Jokainen partiolainen näkyy ja kuuluu koulussa, työpaikalla, kotona eli pistä huivi kaulaan ja ole ylpeä partiolaisuudestasi!

23.4. Yrjönpäivän iltakirkko, Masku
Yrjönpäivän iltakirkko pidetään Maskun kirkossa yhdessä Maskun Hemmingin Tyttärien ja Poikien kanssa. Partiolaisilla partioasu. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki partiolaiset perheineen!

7.5. Paraati, Turku
Lounais-Suomen Partiopiirin perinteinen kevätparaati marssitaan Turussa 7.5.

13.5. Sudenpentukilpailut, Uusikaupunki
Kaikilla Kolkankävijöiden sudenpennuilla on mahdollisuus osallistua L-SP:n sudenpentukisoihin lauantaina 13.5. Ilmoittautuminen on käynnissä nyt ja päättyy 6.4.
http://www.kolkankavijat.fi/tapahtumat/Kuunsiru-sudenpentukisat/1020/2017

26.-28.5. Sudenpenturetki, Mannerlahti
Sudenpentujen oma retki retkeillään tällä kertaa supersankariteemalla. Nyt on hyvä hetki harjoitella omia supersankaritaitoja, mitä ne sitten ovatkaan! Ilmoittautuminen alkaa pääsiäisen jälkeen.

25.-30.7. Kesäleiri, Kolkansaari
Keäsn kohokohta, Kolkankävijöiden oma kesäleiri leireillään Kolkansaaressa, Askaisissa seikkailijoiden, tarpojien, vaeltajien ja aikuisten osalta 25.-30.7. ja sudenpennut pääsevät mukaan leirille viikonlopuksi 28.-30.7. Ilmoittautuminen leirille loppukeväällä.

Yhteisten retkien lisäksi ryhmät retkeilevät omilla retkillään. Ryhmänjohtajat hoitavat niistä tiedottamisen.

PYSY AJANTASALLA

Tiedätkö, mitä tapahtuu seuraavaksi tai mitä kaikkea tehtiin edellisellä retkellä? Seuraamalla lippukuntaa sosiaalisessa mediassa, pysyt vauhdissa mukana:
www.kolkankavijat.fi
www.facebook.com/kolkankavijat
instagram @kolkankavijat

Jokaisen lippukunnan johtajistoon kuuluvan johtajan tavoitat etunimi.sukunimi@kolkankavijat.fi-sähköpostiosoitteella.

Aurinkoista ja partioaktiivista kevättä!

Helena Siivonen 06.03.2017

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö