Loading
Sisältö
Login

Kalaretki

Viime maanantaina 25.9 partiolauma Kotkat teki kalaretken Kuurnanpn rantaan. Nyt Kotkat ovat kirjoittaneet retkest uutisia!

Emilin, Jussin ja Jessen uutinen:
KALARETKI
Oltiin kalaretkellä Lemun rannassa. Oli rauhallista. Siimat menivät ihan solmuun. Emil sai yhden ahvenen.

Saaran uutinen:
KALARETKI
Partio ryhmämme Kotkat olivat kalaretkellä Lemun rannassa. Olimme retkellä maanantaina 25.9. Kun saavuimme Lemun rantaan ensimmäisenä etsimme matoja. Saimme saaliiksi yhden ahvenen. Kun ongimme niin siimamme meni solmuun aika monta kertaa. Kalaretkemme päättyi hyvin.

Siljan uutinen:
KALARETKI LEMUN RANTAAN
Partioryhmämme Kotkat olivat Lemun rannassa onkimassa. Retkellä olimme maanantaina 25.9.2017. Saalis oli hieman pienikokoinen mutta kelpasi onkijalle. Se oli ahven. Oli koloilta. Olimme suorittamassa merkkiä. Ongen voi ostaa kaupasta tai tehdä itse. Sudenpennut tietty tekevät itse. Sää: pilvinen. Kalasää oli kohdillaan.

Veeran uutinen:
KALARETKI
Partio ryhmä Kotkat olivat kalastamassa Lemun rannassa. Meillä jokaisella oli oma onki. Me laitettiin onkeen mato tai taikinaa. Ennen onkimista kävimme kaivamassa matoja. Meillä tuli vain yksi kala. Se oli ahven. Me oltiin siellä 25.9.2017. Oltiin siellä, koska meillä oli koloilta. Meidän kalaretki päättyi mainiosti.

Toimittanut Kotkat lauma

Maria Mkinen 02.10.2017

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö