Loading
Sisältö
Login

Kolkankävijöiden juhlavuosi 2018

Partiolippukunta Kolkankävijät täyttää tänävuonna 30 vuotta. Juhlavuoden ohjelmassa tulee olemaan perustoiminnan lisäksi muutamia erityisiä juhlavuoden juttuja.

37854703302_eca9dbf8d4_o.jpg?m=1515434492

Kuva Explo-samoajatapahtumasta syksyltä 2017. Kuva Suomen Partiolaiset/ Mirka Hyvärinen.

Partiotoiminta jatkuu viikolla 3

Viikoittainen partiotoiminta jatkuu viikolla 3 (15.1.2018) oman ryhmän omaan kokoontumisaikaan omalla kololla, mikäli ryhmänjohtaja ei muuta ilmoita. Samalla jaossa on tarkempi infokirje juhlavuoden tapahtumista, jotka on hyvä laittaa kalenteriin jo nyt, ja siitä, miten niihin pääsee mukaan.

Pulkkailua, kevätretki,..

Maaliskuussa sudenpennuille on tarjolla pulkkailua, mikäli on lunta. Seikkailijoille ja tarpojille taas on tarjolla viikonloppuretki.

Kolkankävijät 30 vuotta!

Huhtikuussa on Kolkankävijöiden 30-vuotissynttärit 18.4. Luvassa juhlahumua, menneiden muistelua näyttelyn merkeissä sekä partioviikko. Seikkailijoille ja tarpojille on myös kevätkisat huhtikuun aikana.

Paraati marssitaan Turussa

Perinteinen partioparaati marssitaan Turussa 6.5. Mehän osallistumme tänävuonna suurin joukoin, kun kyse on sentään juhlavuodesta. Myös sudenpentukisat käydään toukokuun aikana, kuten myös retkeillään sudenpneturetki.

Leirille, leirille,..

Kesän aikana järjestetään samoajien ja vaeltajien oma piirileiri HuHu kesäkuussa. Myös Framil-tapahtuma on kesäkuussa. Heinäkuulle on suunnitteilla oma kesäleiri, juhlaleiri Kolkkaan.

Jättipalsamitalkoot luonnon puolesta

Elokuussa, kesälomien jälkeen, aloitetaan partiosyksy yhteisellä aloitustapahtumalla, jonka jälkeen talkoillaan jättipalsameita vastaan. Lisäksi syksylle on tiedossa piirin syys-partiotaito-kisat, lippukunnan kaikkien ikäkausien yhteinen retki ja paljon muuta! Juhlavuosi päättyy joulujuhlaan, jossa uudet ikäkaudet antavat partiolupauksensa.

Tehdään yhdessä tästä elämyksellinen juhlavuosi!

Helena Siivonen 08.01.2018

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö