Loading
Sisältö
Login

Huhtikuun kuukausitiedote on ilmestynyt!

Kurkkaa tst, mit kaikkea on tulossa kevn aikana ja laita pivmrt jo nyt kalenteriisi, jotta pset retkille mukaan!

2016-05-07%20sudarikisat%20hs%20009.jpg?m=1463130147

HUHTIKUUN KUUKAUSITIEDOTE

Pienestä loskaisesta takapakista huolimatta kevät on tulossa! Päivä on pidentynyt huomattavasti ja ensimmäisiä leskenlehtiäkin jotkut onnekkaat ovat jo bongailleet. Partiolaisten varminpaan keväänmerkkiin eli partioparaatiin on enää reilu kuukausi, ja muitakin hauskoja tapahtumia on kevään aikana tulossa. Tässä hieman koostetta niistä.

TULEVAT TAPAHTUMAT

23.04. Yrjönpäivän kirkko
Yrjönpäivän iltakirkko vietetään yhdessä Maskun Hemmingin Tyttärien ja Poikien kanssa Maskun kirkossa sunnuntaina 23.4. klo 18 alkaen. Partiolaisilla partioasu. Tervetulleita ovat kaikki kolkankävijät perheineen!

07.05. Paraati
Lounais-Suomen Partiopiirin perinteinen paraati marssitaan Turussa sunnuntaina 7.5.2017. Tästä lisää tietoa myöhemmin. Innokkaimmat voivat jo aloittaa vuoden aikana kerättyjen merkkien kiinnittämisen partiopaitaan, jos se on vielä tekemättä.

13.05. Kuunsiru-sudenpentukisat Uudessakaupungissa
Osallistumismahdollisuus kaikilla lippukunnan sudenpennuilla. Matkaan lähdetään saattajan kanssa 4-8 sudenpennun ryhmissä. Kisapaikalle saavutaan kimppakyydeillä Askaisista ja Lemusta ja lippukunta maksaa kilpailumaksut eli osallistuminen on sudenpennuille ilmaista.
Ilmoittautumisaikaa on jäljellä vielä tämän viikon torstaihin 6.4. saakka!
Ilmoittautuminen hoituu osoitteessa: bit.ly/kuunsiru
Linkki tapahtumaan: http://www.kolkankavijat.fi/tapahtumat/Kuunsiru-sudenpentukisat/1020/

26.-28.05 Sudenpenturetki
Kaikkien lippukunnan sudenpentujen yhteinen kevätretki Mannerlahdessa, Askaisissa. Ilmoittautuminen retkelle alkaa viikolla 17.

Aurinkoista kevättä!

Helena Siivonen 05.04.2017

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö