Loading
Sisältö
Login

Viikonloppuna Exploiltiin

Valtakunnallinen samoajatapahtuma, Explo, keräsi viikonloppuna 20.-22.10. Saloon noin 1200 samoajaa ympäri Suomen. Kolkankävijöistä mukana oli 6 aktiivista samoajaa ja toistakymmentä tekijää.

Explo%202017%20hs.jpg?m=1508756362

Explo2017 järjestettiin 20.-22.10. Salossa. Kolkankävijöistä mukana oli 6 aktiivista samoajaa ja toistakymmentä tapahtuman tekijää.

Allasbileistä ohjelmapolkuihin

Perjantaina ohjelmassa oli saapuminen Saloon sekä allasbileet Salon uimahallilla tai keilausta ym. yhdessä tekemistä Salohallilla.

Lauantaina jokainen samoaja osallistui valitsemaansa ohjelmapolkuun ennen ja jälkeen lounaan, joiden teemoja oli muun muassa kädentaidot, teknologia, yhteiskunta, globaali maailma, selviytyminen ja suunnistus. Kolkankävijöiden samoajat osallistuivat MadebySamoaja-polkuun (kädentaidot), Vaikuttava Suomi 100- polkuun (yhteiskunta) ja Oletko valmis? -polkuun (selviytyminen). Illalla oli bileet Salohallilla.

Sunnuntaina oli Explomessut, joissa samoajat pääsivät näkemään ja kokemaan myös muiden polkuohjelmien aktiviteetteja, kuulemaan lisää samoajille suunnatuista piiritapatumista ja vaikka mitä muuta.

Tapahtuma tarvitsee myös tekijät

Koska yksikään tapahtuma ei synny ilman tekijöitä, oli Kolkankävijöistäkin 13 tekijää mahdollistamassa Exploa. Tällä kertaa kaikki aikuiset olivat sijoittuneita ohjelman mahdollistamiseen.

Kuvia!

Tapahtumasta otettuja kuvia löydät täältä! Muista mainita kuvaaja, mikäli jaat kuvia omissa kanavissasi.

Helena Siivonen 23.10.2017

Etusivu >Viestintä >Uutiset >Uutiset >
Sisältö